lauantai 14. huhtikuuta 2012

Lauantain menokynnet

Tänä lauantaina on meno-ohjelmaa tiedossa! Mennään ulos isommalla porukalla, suomalais-italialais-saksalaisella jengillä. Ihan meidän kulmilla sijaitsee Torinon jazz-klubi, jossa on kiva terassi eri tasoissa (tosin se jää nyt väliin, kun sataa...) ja jossa voi myös syödä illallista. Aloitellaan siis ensin ruualla ja jäädään jammailemaan loppuillaksi musan tahtiin. Näin lauantai-iltaisin jazz-klubilla on disco eli musa on enemmän tanssillista. Meno on kuulemma hyvää, ystäväni oli siellä aikaisemmin.

Iltaa varten piti tietenkin fiksata kynnet menokuntoon ja ajattelin piristää harmaata sadekeliä kunnonvärisellä lakalla! Aluksi tietenkin hyvät viilaukset ja vahvistavat aluslakat ja sitten eka värikerros, joka näyttää vielä yksistään aikamoisen valjulta:


Ensimmäinen lakkakerros vihreää
First layer of green nail polish


Tokan kerroksen kanssa smaragdinvihreä väri näyttää jo huikean paljon paremmalta:


Toinen kerros vihreää
Second layer

Loppusilaukseksi vielä kimaltavaa vihreää lakkaa ja johan näillä välkkeillä kehtaa discoilemaan lähteä ;D


Vika kerros kimaltavaa kynsilakkaa
Last layer of sparkling nailpolish

Valmiina juhlimaan!
Ready to party!

Vaatetuksena toimii mustakultainen paita ja mustat housut. Vihreä lakka toimii siis hauskana kontrastina, jota sävyttää vihreä silmämeikki, josta tuli tosin vähän "peura ajovaloissa" -tyylinen otos, heh...


Vihreä silmämeikki
Green eye makeup


Kevät on liian kukertavaa ja ihanaa aikaa olla tylsä! Väriä siis kehiin niin ei sadekaan haittaa. Menoterkuin, vihreäkyntinen Katti ;)


***


This evening we will have dinner in Turin Jazz Club. You can eat there or have drinks on a lovely terrace (although now it rains...). And on Saturdays there is jazz disco! So we will continue by dancing. Rain brings such greyness so I wanted to put some colour to my outfit: green sparkling nails and green eye make-up give nice contrast to my golden-black outfit.

Life is less boring when we bring some colour to it :)

7 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Vau mitkä kynnet!!!

Kulkukatti kirjoitti...

Tänks!!

Saa nähdä, kuinka monta päivää kestävät hyvinä... Yleensä laitan laiskana vaan neutraalinväristä, sen lohkeilu ei näy niin helposti ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hienon väriset

Ciacy kirjoitti...

Vàhànkò sulla on pitkàt kynnet!!!!

Kulkukatti kirjoitti...

Susanna89, kiitos! :)

Ciacy, nää kasvaa vähän liiankin vauhdilla, aina pitäis olla viilailemassa. Joskus toivon, että superkasvu olisi mennyt mieluummin hiuksiin, huoh, nimimerkillä suomalainen lusuhius ikikateellisena italialaisten paksuista hiuksista...

Mine kirjoitti...

Toiko vihreät kynnet hyvän menon?

Kulkukatti kirjoitti...

Mine, joo, vähän liiankin ;) Tanssittiin puoli kolmeen ja oli oikein hyvät jamit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...