keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Mukava haaste, kivoja blogeja

Kanssabloggaaja Ciacy lähetti minulle haasteen, ja tottahan toki otin sen ilomielin vastaan. Haasteena on kertoa viisi lukemaani blogia, joissa on alle 200 kirjautunutta lukijaa. Näin saadaan mukavasti mainosta sellaisille blogeille, joita kaikki lukijat eivät ole vielä löytäneet. Minusta tuo 200 on aika iso luku, suurin osa lukemistani blogeista taitaapi jäädä alle tuon. Tässä listani tutustumista varten:

Benvenuti al sud blogia kirjoittelee Ciacy ja hän kertoo mukavaan tapaansa eteläisen Italian kuulumisia, touhuja lapsiperheen arjesta ja italialaisen elämän menosta.

Kirjoitusripulia blogissa Vera A. rustailee rennolla ja rehellisellä otteella kirjoittamisen hankaluuksista ja ihanuuksista. Vera sai dekkareilleen muuten juuri sopparin kustantamon kanssa, joten on jännittävää seurata miten alkava ura etenee.

La Dolce Vita - elämä on suloista blogissa samainen Vera A. kertoo elämästään Italiassa pienen lapsen äitinä. Mukana hauskoja tuokioita italialaisuudesta, ajatuksia arjesta sekä italialaisia reseptejä.

Fifin fiinit fiilikset blogissa Fifi kertoilee ranskalaistuneesta elämästään Aix-en-Provencesta, Ranskasta ja ranskalaisista ja milloin mistäkin arjen puuhasta hauskalla ja rennolla tavalla.

Ioanna bloggailee elämästään Helsingissä, mukana on myös ruokavinkkejä ja kirja-arvioita, välillä piipahdetaan myös Kreikassa, Ionnan rakastamassa maassa, jossa hän on viettänyt paljon aikaa.

Kotona ja maailmalla blogissa Pirpana kirjoittaa arjestaan ja ajatuksistaan äitinä ja välillä pääsemme mukaan Pirpanan reissuille hänen rakastamaansa Italiaan.

Omamaamansikka muumaamustikka blogia pitävä Johanna kirjoittaa arjestaan Yhdysvalloissa koululaisten äitinä, pääsemme tutustumaan amerikkalaiseen elämänmenoon kivalla tavalla kerrottujen juttujen kautta.

Vierailla poluilla blogissaan Simpukka kuvailee lyyrisesti ajatuksiaan ja tapahtumia Suomessa ja talvehtimiskohteessa Etelä-Ranskassa. Silloin tällöin mukana on myös Simpukan runoja.


No niin, näitä tuli sitten ylikin sen viisi, mutta eipä se haittaa, jos joku löytää uutta ja kivaa luettavaa. Ciacylla haaste jo onkin, mutta listan muille bloggaajille ojennan samaisen haasteen. Olkaatten hyvät :)

Koivuja pakkashuurteessa
Frozen birch trees

14 kommenttia:

Ciacy kirjoitti...

Kiva kun otit haasteen vastaan :D Pari uutta blogia oli tàssà mullekin...pitààpàs kàydà tsekkailemassa :D

Kulkukatti kirjoitti...

Eipä mittään :) Kiitos itsellesi! Ja kivaa, jos löytyi uutta ja kiintoisaa.

Simpukka kirjoitti...

Otan haasteen vastaan ja kiitän kehuista :)

Kulkukatti kirjoitti...

Simpukka: mukavaa! Ja eipä kestä kiittää, olet lämpimät sanat ansainnut :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia Kulkukatti! Haaste otetaan vastaan. Tässä sinun listassasi on muuten myös minun seuraamiani blogeja:-)

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Voi kiitos Sinulle! Tämäpä oli mukava haaste. Otan haasteen ilomielin vastaan. Ja olen kovin otettu, kun valitsit minun blogini tähän listaan. Kiitos!

Kulkukatti kirjoitti...

Pirpana: ollos hyvä :)
Johanna: hienoa kuulla! Ja kiitos itsellesi :)

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Grazie cara, arvostan suuresti, että otit vielä k,ummatkin blogini mukaan, kiitos <3 Vastaan haasteeseen, kunhan ehdin ja ekrron enemmänkin kuulumisia. A presto!

Anu Johanna kirjoitti...

Kiitos haasteesta ja uusista blogivinkeistä! :)

Kulkukatti kirjoitti...

Vera: eipä kestä kiittää. Tottahan toki laitoin kummatkin, koska ovat mainioita :)
Ioanna: oleppa hyvä :)

Fifi kirjoitti...

Kiitos haasteesta ja maininnasta! :) Julkaisin juuri oman listani.

Kulkukatti kirjoitti...

S´il vous plait Madame Fifi :) Täytyypä käydä kurkkaamassa listasi...

reissaaja-bloggari kirjoitti...

Kiva haaste ja kiva blogi.

Kulkukatti kirjoitti...

Kiitokset lämpöiset reissaaja-bloggari!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...