maanantai 1. elokuuta 2011

Pitsinen alennuslöytö

Olen ihan tahallani vältellyt alen pahinta hösäys-aikaa, kun ei huvita kierrellä tupaten täynnä olevissa kaupoissa, jonotella sovituskopeilla ja pyöriä ei-niin-hiljaisten italialaisten keskellä ja sitten ahistuksissaan ostaa jotain väärän kokoista tai muuten vaan vääränlaista, kun hermo menee ja haluaa vaan kotiin ;)

Muutama päivä sitten kävin kaupoilla iltapäiväkävelyn merkeissä ja ihanaa, väkeä ei ollut juuri lainkaan! Sai rauhassa katsella ja ihmetellä. En tykkää jonkin tietyn etsimisestä, sitä ei kuitenkaan etsimällä löydä tai siinä menee aika ja taas ne hermot. Joskus on hauskaa ihan vaan pyöriä siellä täällä, ja jos silmään sattuu jotain mukavaa ja sopivaa - mikä jottei.

Menin sisään via Romalla sijaitsevaan Zara Homeen. Ajattelin, josko siellä olisi kivoja taulunkehyksiä, ikkunalla oli muutama nätti. Mutta siellä minua odottivatkin aivan ihanat pitsiavokkaat! Ja kappas vaan, kerrankin sattui olemaan omaa kokoa vielä jäljellä.

Zara Homen pitsiballerinat
Lace ballerinas from Zara Home



Alkuperäinen hinta oli 30 euroa, mutta nyt sain nämä kaunokit omakseni vain kuudellatoista. Ihan täydellinen ale-löytö siis ja tuli iloinen mieli.

Ah, kuinka romanttiset... Näillä on hyvä jatkaa kesää :)


Kesäaskeleet
Summer steps


Valkoista pitsiä
White lace


Ps. Samalla kierroksella löysin Rinascente-tavaratalosta (paikallinen Stocka) uuden paistinpannun puoleen hintaan, mutta jotenkin tuntui ilahduttavammalta kirjoittaa näistä ballerinoista ;-D



I have avoided sale here in Turin but couple of days ago I went for an afternoon walk and looked around if there is anything interesting. I hate of being in crowded shops and then you end up buying something non-fitting or not good just because you are tired and want to go home ;)

I didn´t look for something special. I went to Zara Home in via Roma and I saw the most romantic lace ballerinas! I had to get them. What a surprise, they had still my size and the price was now 16 euros (original prize was 30 euros).

With these it´s a joy to continue summer!

Ps. I found also a frying pan - half price - from local big department store Rinascente but somehow I found more charming to tell about my new ballerinas than the frying pan, haa haa.

3 kommenttia:

Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Ihanat, tuollaiset sopisivat myös mulle ;)

Sari (saristitching) kirjoitti...

Ihanat pitsiavokkaat! Kiva blogi sinulla - löysin tänne tänään.

Kulkukatti kirjoitti...

Pahoittelut tähän alkuun, kun en ole ollut eetterissä pitkään aikaan enkä päässyt vastailemaan. Olen ollut ilman nettiä. Postaukset tulivat näemmä kätsysti automaatin kautta. Nyt netti pelaa - ranskalaisesta nettikahvilasta käsin :)

Vera, nää ballerinat on kyl tosi nätit ja myös mukavat jalassa! Tykkään vilpoisista kesätossuista eikä tarvitse mitään sukkia.

Sari, kiitos, kiitos!! Mukavaa, kun tulit lueskelemaan, tule ihmeessä toistekin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...