tiistai 4. lokakuuta 2011

Suomimenot ja kirjetaukoa

Tadaa! Täällä ollaan laskeuduttu Suomeen, saavuin sunnuntaina! Meni torin hilkulle, sillä meinasin myöhästyä koneesta. Torinon ja Milanon välisellä valtatiellä oli joku kamala onettomuus ja liikenne poikki. Olen muutenkin sellainen matkastressaaja, että tuollaiset lisäongelmat aiheuttavat sydämentykytystä. Ja hirmuista ajatella mitä joillekin ihmisille siinä rytäkässä oli tapahtunut :-/

Pääsimme sivutielle jossakin välissä ja myöhemmin takaisin moottoritielle ja koneeseenkin ehdin onneksi.

Tampereella olen jo ehtinyt pyöriä ystävien kanssa ja tietenkin viettää aikaa vanhempien kanssa. Piti jo aiemmin tulla laitteleen kuulumisia, mutta enpäs sitten päässytkään nettiin. Nyt olen Kangasalla ystävän luona ja saan laitettua jotain pientä kuulumista.

Hassua olla Suomessa, kun viime visiitistä on viisi kuukautta. Huh, miten pitkä aika! Täällä on keltaisia ja oransseja lehtiä ja syksyinen keli. Mietin lähtiessä onko talvitakki liikaa. Siinä Pirkkalan lentokentän edessä bussia odotellessa oli kyllä semmoinen viima, että ei kaduttanut villakangastakki yhtään! Iso muutos, kun Torinossa oli reippaasti päälle kaksikymmentä astetta tässä viime päivinä.

Mutta ihanaa olla vanhempien ja ystävien kanssa! Ja nyt saa pälättää suomea mielin määrin ;)

Iloisia ja pirteitä syyspäiviä kaikille! Yritän päästä nettiin taas jossakin välissä, jos kuviakin saisi laitettua...

**

I am in Finland! After a looong while. It´s great to see my parents and my dearest friends. And here is really beautiful at the moment: lots of yellow, orange colours in the trees.

The trip was a bit dramatic: it was close that I missed my plane! There was a horrible accident on the highway between Turin and Milan. Gladly we could drive to the other route and got back later to the highway - but it took time and I had to run a bit at the airport.

But happily here and enjoying of the autumn.

3 kommenttia:

Simpukka kirjoitti...

Oikein mukavaa ja viihtyisää Suomen syksyä sinulle. Tosi kauniita ovat värit luonnossa. Nyt pakkaan tämän koneeni autoon ja lähden kohti Ranskaa ruskan saattelemana.

Anu Johanna kirjoitti...

Tervetuloa kotimaan kamaralle, onneksi pääsitte turvallisesti perille! Viettäkää oikein mahtava Suomi-loma :)

Kulkukatti kirjoitti...

Simpukka, kiitos! Täällä on kyllä ihanat syysvärit, paljon keltaista ja oranssia. Hyvää reissua oloa sinullekin sinne Ranskaan!

Ionna, kiitoksia! Täällä on mahtavaa olla pitkästä aikaa! Ja vaikka välillä sataa niin nämä syksyn värit ovat jotain muuta kuin etelämmässä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...