torstai 16. kesäkuuta 2011

Voihan bloggaus ja sen tekniset ongelmat!

Nyt näyttää pahasti siltä, että Kulkukatin kirjeiden päivitys ei onnaa. Mikähän neuvoksi... Ja tämmöinen ongelma vielä kamalan kiireen keskellä :-O

Olisikohan vika siinä, että kirjoitan tekstit ensin Wordiin ja kopsaan sitten tänne. Luin jostain, että se saattaa haitata julkaisua. Voi rähmäkäpälä! Ota nyt näistä tekniikan ihmeistä selvää. Kokeillaas nyt sitten kirjoittaa tämä teksti suoraan tänne, josko ongelma selviäisi - ja jos ei, täytyy paneutua asiaan paremmin ensi viikolla.

Pahoittelut allekirjoittaneen teknisesta rajoittuneisuudesta.



EDIT:

Ha haa! Nytpä onnistui päivitys. Joten vika oli siis tuo Word. Pitää opetella kirjoittamaan jutut suoraan tänne. Mistäs sitä tuollaisestakaan olisi tiennyt! Aiemmin Blogger sumpli Word-tekstini ihan sutjakkaasti eetteriin. No, pääasia, että homma toimii taas.

Kivaa päivää kaikille! T. Rähmäkäpälä :)


I had problems with my blog feed. Fortunately now it seems to work! I guess the problem was that I was writing my texts in Word and then copy-pasted them here. I read somewhere, Blogger doesn´t like that. Well, let´s hope the problem is solved - I have to learn to write my texts straight here :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, nyt näkyy minullakin sinun päivitykset:-)

Kulkukatti kirjoitti...

Jeee! Hieno juttu :)

Kiitos vielä, kun mainitsit ongelmasta, mistäs olisin itse sellaista hoksannut... Huoh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...